Matchmaking

Mellan innovativa startups och etablerade företag.

Mellan innovativa startups och etablerade företag.

Digital matchmaking den 5 maj 2020

När vi samlade energibranschen för matchmaking den 5 maj så var hela 16 stora företag och offentliga organisationer från Sverige och Europa med. De träffade 33 svenska startups i 69 skräddarsydda, behovsbaserade möten.

Läs mer om succén för matchmaking under Power Circle Summit »

När etablerade företag och offentliga organisationer möter innovativa startups kan de stora behoven omvandlas till ännu större utvecklingsmöjligheter. Att företag, men också offentlig sektor, interagerar med startups är en starkt växande trend i Sverige och globalt.

Ignite Sweden syftar till att katalysera fler samarbeten mellan etablerade företag och Sveriges mest innovativa startups. Samarbetet kan till exempel handla om lösa ett befintligt problem på ett nytt sätt, eller utveckla nya produkter och tjänster tillsammans.

Läs mer »

Energibranschen vilar inte - succé för matchmaking under Power Circle Summit

08 maj / 2020
Krisen till trots kraftsamlar branschen med fokus på innovation och framtid. För andra året i rad arrangerades Ignite Matchmaking i samband med Power Circle Summit. Matchmakingen som ägde rum online samlade inte mindre än 16 stora företag och offentliga organisationer från Sverige och Europa. De träffade 33 svenska startups i 69 skräddarsydda, behovsbaserade möten. – Vi vill att så många svensk…